Support

Home Forums Event Espresso Premium An error has occurred: Something went wrong because we're missing the registrati

An error has occurred: Something went wrong because we're missing the registrati

Posted: November 17, 2021 at 1:08 pm


tbex

November 17, 2021 at 1:08 pm

I created a custom email message today. Then tried to send myself a test message. When I did, I got this error: “An error has occurred:
Something went wrong because we’re missing the registration ID”

Then I tried resending a message to my test registration from the registrations dashboard and there I get this error: “WordPress Error Sorry, you are not allowed to access this page.”

This worked fine until today. I don’t know or understand what changed.

Thank you for the help


Tony

  • Support Staff

November 17, 2021 at 3:31 pm

Hi there,

I created a custom email message today. Then tried to send myself a test message. When I did, I got this error: “An error has occurred:
Something went wrong because we’re missing the registration ID”

Can you post the steps you are taking on the site to trigger this please, and/or possible include a screenshot of the page you are on?

https://eventespresso.com/wiki/troubleshooting-checklist/#screenshots

Then I tried resending a message to my test registration from the registrations dashboard and there I get this error: “WordPress Error Sorry, you are not allowed to access this page.”

This I can reproduce locally and we are investigating.


tbex

November 17, 2021 at 6:00 pm

I go to EE > Messages > > custom Message Templates TAB > Select TBEX Europe Reciept in Email Message Templates tab > Enter my email address into the box marked “Send a test email to *” > click TEST SEND button.

When I do that, I get this error message near the top of the page:

email test send error


Tony

  • Support Staff

November 18, 2021 at 4:37 pm

Hi there,

We’ve identified the cause of this and pushed a fix live which is version 4.10.17.p, could you please update to that version and confirm if this still happens?

If you don’t see the update available in Dashboard -> Plugins for Event Espresso then go to:

Event Espresso -> General Settings.

Don’t make any changes and just hit save to force a version check.

It should then show the update available.

My apologies for any inconvenience this may have caused.


tbex

November 18, 2021 at 4:45 pm

Working. Thanks guys! Was it a conflict with a WP update or something?


Tony

  • Support Staff

November 18, 2021 at 4:52 pm

We added functions to sanitize data in various places and throughout various sections of the plugin, testing showed no issues but as soon as we released it started getting reports of errors like the above.

Turns out under some setups the way we sanitized the data could cause issues so in the case of the above the request variables were missing and so EE couldn’t find the data it needed.

The new changes basically slackened off some of the sanitization and changed how we do others 🙂

Again, apologies for any inconvenience this has caused on your end.


tbex

November 18, 2021 at 4:55 pm

Working well now. Thanks again.


Tony

  • Support Staff

November 18, 2021 at 5:04 pm

You’re most welcome 🙂

You must be logged in to reply to this support post. Sign In or Register for an Account

Event Espresso