Support

Home Forums Event Espresso Premium Registration Sends Me To A Blank Page

Registration Sends Me To A Blank Page

Posted: December 4, 2012 at 11:41 am


Jake Berman

December 4, 2012 at 11:41 am

Hi there,

I have been experiencing issues with this plugin. After I try to register for a class, I am taken to a blank page with no further information or checkout process. I have double checked my templates and updated the plugin, but I cannot find the problem.

Any thoughts?


Josh

  • Support Staff

December 4, 2012 at 11:43 am

Hi Jake,

Can you try deactivating any other plugins and testing again?

It might also help to temporarily disable the templates in /wp-content/uploads/espresso/templates by renaming the folder to something like /wp-content/uploads/espresso/templatesOLD.


Jake Berman

December 4, 2012 at 2:41 pm

Josh, I renamed the templates and it threw a line error. Also deactivated all plugins except Esspresso and no luck either.


Dean

December 5, 2012 at 1:18 am

Is it possible to get your login details in order to look into this?

If so, please send them via http://eventespresso.com/contact/

Choose the “I am sending login info as requested” option and fill out the form

Please make sure you add the forum post link to aid us in case another team member picks up the email.

NOTE: login details need to be Admin level.


Josh

  • Support Staff

December 5, 2012 at 11:11 am

Hi Jake,

We ran a quick test with the default WordPress theme and Event Espresso is working as expected.

screenshot

There is a known issue with themes developed by Good Layers with how the page.php template is handling the_content . We’ve been in contact with the developer of these themes and this is what they said:

I think the problem cause from at first we apply the filter to the
content

$content = apply_filters(‘the_content’, $content);

and use

the_content();

command again afterward. We’ve changed it ( the_content() ) to

echo $content;

and it works fine too 🙂

So they may have updated the theme you are using, and if so, updating to the latest version will resolve this. If they haven’t updated the theme to fix this issue yet, there suggested solution may work for you. If it doesn’t work, please contact them for support.


Jake Berman

December 7, 2012 at 1:44 pm

Thanks for the response. I am unsure what code they are asking me to modify. I will contact them.


Josh

  • Support Staff

December 7, 2012 at 2:09 pm

I was thinking they may have updated the theme to correct this problem. The template file that will need to be fixed is page.php. Is there an update available for this theme?

The support post ‘Registration Sends Me To A Blank Page’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Support forum for Event Espresso 3 and Event Espresso 4.
Documentation for EE3 and EE4
Documentation for Event Espresso 3

Documentation for Event Espresso 4

Status: closed

Updated by  Josh 7 years ago ago

Topic Tags

Tagged: ,

Notifications

This topic is: not resolved
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!