Support

Home Forums Community Forum Registration page looping back on itself.

Registration page looping back on itself.

Posted: July 18, 2012 at 11:23 am


Joseph Howard

July 18, 2012 at 11:23 am

As of yesterday afternoon, EE was performing brilliantly (we have a business license BTW, but I can’t seem to access premium forums anymore). However, now all of a sudden, EE’s registration page is no longer working. Here’s what happens:

  • User clicks on ‘Register’
  • User fills out registration form
  • User clicks ‘Submit registration’
  • User is shown a list of all events 🙁

The registration information does not hit the database, nor do confirmation emails get sent.

I’ve even restored the site using a backup that was made before this behavior started to occur. The last successful registration was yesterday at 4:30 EST. The faulty registration page behavior was observed this morning around 11:00 EST.

Help.


Joseph Howard

July 18, 2012 at 11:32 am

You can see it in action at http://hurstalumni.org


Seth Shoultes

  • Support Staff

July 18, 2012 at 11:49 am

Joseph,

This is most likely happening because the default page settings were changed in the Event Espresso > General Settings page. OR the shortcodes have been modified in the pages that were originally created by Event Espresso.

In regards to your account/purchase. It seems that some the past purchases did not make it into our new website. Please fill out the update request form so we may look up your account. Once we verify your purchase, we will update your account.


Steven Leinweber

August 6, 2012 at 2:31 pm

Hi. I am experiencing this same issue. Everything was working fine yesterday. I haven’t touched anything since I verified it was working. Now today when I try to register, it doesn’t take me to PayPal. The page just reloads.

Please help.


Josh

  • Support Staff

August 6, 2012 at 3:30 pm

Hi Steven,

I would start with checking the page settings: http://eventespresso.com/wiki/setting-up-event-espresso/#page
then make sure the page that is set as the main registration page is published (not password protected)

If you can share a link to the page, we might be able to further troubleshoot. I’d recommend following up in a new topic thread, as this one has been marked as resolved.

The support post ‘Registration page looping back on itself.’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

If you would like help from the Event Espresso staff, then please purchase a support license right now so you can create a support topic in our premium support forums.

Status: closed

Updated by  Josh 8 years, 3 months ago ago

Topic Tags

Notifications

This topic is: resolved
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!