Support

Home Forums Event Espresso Premium Question groups not displaying in EE3 version 3.1.37.5.P

Question groups not displaying in EE3 version 3.1.37.5.P

Posted: October 22, 2015 at 9:50 am


Michal

October 22, 2015 at 9:50 am

I set up a question group that I can access on the Event Overview Screen (shows up under additional questions for primary attendee/event question as well as for the additional attendees) but I cannot access it through the Manage Question Groups. I have 2 other questions set up so it’s not an issue of not going to the next page to view the questions.
It simply does not display. The question in the group also doesn’t display in the Questions Screen.


Lorenzo Orlando Caum

  • Support Staff

October 22, 2015 at 10:15 am

Hi Michal,

Would you happen to be using the roles and permissions add-on for your project?


Lorenzo


Michal

October 22, 2015 at 2:44 pm

We have the add-on disabled as it caused issues with the promotional codes


Josh

  • Support Staff

October 23, 2015 at 7:36 am

Hi Michal,

Do you happen to know if you’re logging in with the same admin account that was used to create the question group?

The support post ‘Question groups not displaying in EE3 version 3.1.37.5.P’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Support forum for Event Espresso 3 and Event Espresso 4.
Documentation for EE3 and EE4
Documentation for Event Espresso 3

Documentation for Event Espresso 4

Status: closed

Updated by  Josh 3 years, 8 months ago ago

Topic Tags

Notifications

This topic is: not resolved
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!