Support

Home Forums Event Espresso Premium Proceeding to Payments Not Functioning

Proceeding to Payments Not Functioning

Posted: October 27, 2016 at 7:10 pm


Christian Rogers

October 27, 2016 at 7:10 pm

I recently updated our website with a new theme. I attempted to do a test transaction. I am able to go to the page to fill out the contact information for the customer. After I fill it out, I click “Proceed to Payment Options” and it returns me to the customer information page. For some reason, it will not advance to the next page for the customer to put in the credit card information. I am using Authorize.net.


Tony

  • Support Staff

October 28, 2016 at 4:32 am

Hi there,

Can you link us to an event we can view this on please?


Christian Rogers

October 28, 2016 at 4:33 am

Hi Tony,

Yes, here is a link.

http://www.greatseminarsandbooks.com/acute-care-rehabilitation-online-registration/


Lorenzo Orlando Caum

  • Support Staff

October 28, 2016 at 4:59 am

Hello,

There are multiple JavaScript errors on your website:

https://cl.ly/1c1t3f1y1e1v

Did a web professional help you customize your site? If so, could you follow up with them on resolving those errors?

The JS errors can cause unexpected behavior during registration checkout.


Lorenzo


Christian Rogers

October 28, 2016 at 5:00 am

Lorenzo,
I built the website. So what the errors are showing is that it is not seeing the script files, correct?

Chris


Tony

  • Support Staff

October 28, 2016 at 6:07 am

Hi Chris,

Looking over the page theres a few issues.

The first one to start with would be removing the multiple versions of jQuery loading on the page – http://take.ms/RbVI7

They could be done from within the theme (likely header.php or possibly your functions.php file), or another plugin being used to load that version of jQuery.

Take a look here for why this is bad practice (and causes problems):

https://pippinsplugins.com/why-loading-your-own-jquery-is-irresponsible/

Are you calling wp_head() within the theme?


Christian Rogers

October 28, 2016 at 12:48 pm

Tony,

I figured it out. I needed to call wp_footer.

Thanks!

Chris

The support post ‘Proceeding to Payments Not Functioning’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Support forum for Event Espresso 3 and Event Espresso 4.
Documentation for EE3 and EE4
Documentation for Event Espresso 3

Documentation for Event Espresso 4

Status: closed

Updated by  Christian Rogers 2 years, 11 months ago ago

Topic Tags

Tagged: ,

Notifications

This topic is: resolved
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!