Support

Home Forums Event Espresso Premium Invoice payment method not working in 3.1.24.3

Invoice payment method not working in 3.1.24.3

Posted: July 19, 2012 at 5:56 pm


James Nimmo

July 19, 2012 at 5:56 pm

Hi there,

I was getting a weird error message in the Manage Payment Gateways section on 3.1.24P when trying to use invoices, so upgraded to 3.1.24.3.
Now it works correctly in the payment gateways, but I am getting a new error message on the screen to make a payment.

It looks like it is trying to find the html_invoice folder, when only an invoice folder exists in the gateways directory.

The error is:

Warning: require_once(/usr/local/www/vhosts/DOMAIN/httpdocs/wp-content/plugins/event-espresso//gateways/html_invoice/init.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/www/vhosts/DOMAIN/httpdocs/wp-content/plugins/event-espresso/includes/functions/main.php on line 1050

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/usr/local/www/vhosts/DOMAIN/httpdocs/wp-content/plugins/event-espresso//gateways/html_invoice/init.php' (include_path='.:.:.::/usr/local/www/vhosts/DOMAIN/httpdocs/wp-content/plugins/mailchimp-widget/lib') in /usr/local/www/vhosts/DOMAIN/httpdocs/wp-content/plugins/event-espresso/includes/functions/main.php on line 1050

Thanks,
James


James Nimmo

July 19, 2012 at 7:29 pm

Got it sorted out – I copied across the old html_invoice folder into the new build, then it showed up two invoice methods.

I deactivated both invoice methods, deleted the html_invoice folder from the new one and then reactivated the remaining invoice one.

All working nicely, thanks

The support post ‘Invoice payment method not working in 3.1.24.3’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
[i]
[i]