Support

Home Forums Event Espresso Premium HTML code not rendering properly in description

HTML code not rendering properly in description

Posted: August 23, 2018 at 2:51 pm


leftbrainpro

August 23, 2018 at 2:51 pm

I inserted html code for a star icon in the description of a datetime. The star renders properly in wp-admin edit mode, but the ASCII code shows in the live mode. Please see live site: https://www.leftbrainpro.com/events/ohio-small-business-govcon-summit/

I was trying to cleanup the format of text with star bullets. Any guidance greatly appreciated!


Tony

  • Support Staff

August 24, 2018 at 5:08 am

Hi there,

That HTML should be working there, it does on my site – http://take.ms/F0hcy

If you edit the event and look in the datetime description field, does it show the correct value there? It should have ★, I’m guessing right now it has & amp;#9733.

Try editing just a single line to match what I had, save the event and view it.

Does it then show correctly for that single line?


leftbrainpro

September 2, 2018 at 12:04 pm

I added “;” with no luck. Still not rendering properly.


leftbrainpro

September 2, 2018 at 12:08 pm

Found the issue. Now works. Code somehow keeps inserting “amp”


Tony

  • Support Staff

September 3, 2018 at 5:29 am

&amp ; (without the space) is the URL encoded version of &.

Does it keep changing or has it only changed once?

The support post ‘HTML code not rendering properly in description’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Support forum for Event Espresso 3 and Event Espresso 4.
Documentation for EE3 and EE4
Documentation for Event Espresso 3

Documentation for Event Espresso 4

Status: closed

Updated by  Tony 2 months, 2 weeks ago ago

Topic Tags

Tagged: 

Notifications

This topic is: not resolved
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
[i]
[i]