Support

Home Forums Event Espresso Premium Emails not being sent out Part 2

Emails not being sent out Part 2

Posted: July 19, 2017 at 12:17 am


clifford choi

July 19, 2017 at 12:17 am

Part 1: https://eventespresso.com/topic/emails-are-not-being-sent-out/

I have done everything in Part 1 and emails are still not being sent out.

Such as deleting the
AHEE__EE_Messages_Scheduler__sending
AHEE__EE_Messages_Scheduler__generation

This is what it looks like now:

And deleting all the emails and trying to resend them.

The WP Mail Log shows this:

This is getting so annoying, please help!!


Tony

  • Support Staff

July 19, 2017 at 2:59 am

Looking at your WP Mail Log, Contact Form 7 has sent an email that has also failed so this is not an issue specific with EE.

In the mail log click the View button on one of the failed messages, it can take a little to load the message but when you see the content, click ‘raw’ to view the raw message then screen right down to the bottom to view any errors – http://take.ms/XGwye

What does it show there?

The support post ‘Emails not being sent out Part 2’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Support forum for Event Espresso 3 and Event Espresso 4.
Documentation for EE3 and EE4
Documentation for Event Espresso 3

Documentation for Event Espresso 4

Status: closed

Updated by  Tony 2 years, 4 months ago ago

Topic Tags

Notifications

This topic is: not resolved
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
[for="input_96_5_3"]
[for="input_96_5_3"]
[gravityform id=96 title=false description=false]
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
[i]
[i]
[gravityform id=69 title=false description=false]
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.