Support

Home Forums Event Espresso Premium EE_Config – _verify_config_params – 675

EE_Config – _verify_config_params – 675

Posted: June 26, 2019 at 12:38 am


ARAGATO

June 26, 2019 at 12:38 am

I just migrated a site from a system to another system.
After migration, when opening the site it throws a white screen of death with the following error: EE_Config - _verify_config_params - 675

When I temporarily remove EE from the plugins folder, page just works fine. What is this error and how to resolve it?


ARAGATO

June 26, 2019 at 12:49 am

Well, it seems like some database fields in wp_options table were not migrated and were empty. I manually copy pasted the values from the source DB to the fields in the new DB. Now it seems to work.

The support post ‘EE_Config – _verify_config_params – 675’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Support forum for Event Espresso 3 and Event Espresso 4.
Documentation for EE3 and EE4
Documentation for Event Espresso 3

Documentation for Event Espresso 4

Status: closed

Updated by  ARAGATO 4 months, 3 weeks ago ago

Topic Tags

Tagged: ,

Notifications

This topic is: resolved
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
[for="input_96_5_3"]
[for="input_96_5_3"]
[gravityform id=96 title=false description=false]
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
[i]
[i]
[gravityform id=69 title=false description=false]
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.