Support

Home Forums Event Espresso Premium EE4 – Registrant Details Missing in E-Mail

EE4 – Registrant Details Missing in E-Mail

Posted: April 29, 2015 at 9:24 am


Marylou Clayton

April 29, 2015 at 9:24 am

Hello – This morning we ran into an issue. At this time we have an event going on right now that we’re taking ticket orders for now. We do one for the public and one for sponsors and such. We sometimes enter these in the backend if they’re comped persons coming to the event.

Well when doing this, the fields were not showing up on the backend for some reason when it’s always been find and we didn’t accept any new updates and got the following error on the page:

An error has occurred:
Your form data could not be applied to any valid registrations.
EE_SPCO_Reg_Step_Attendee_Information – process_reg_step – 593

I then backed up the site, and upgrade to the newest version of WordPress and the Event Esspro software.

Once doing this, the issue was fixed.

But then we did a test and no our email registrant details aren’t showing up correctly with the question anwsers. I am sending example now.

Backend: http://pasteboard.co/5EcAeki.png

E-Mail: http://pasteboard.co/5EghRhq.png

Please us know if something doesn’t look right in the information below.

Here is all the code that is in the Registrant Details Message page:

Main Content:

<!– HEADER –>
<table class=”head-wrap” bgcolor=”#ffffff”>
<tbody>
<tr>
<td></td>
<td class=”header container”>
<div class=”content”>
<table bgcolor=”#ffffff”>
<tbody>
<tr>
<td>[CO_LOGO]</td>
<td align=”right”>
<h6 class=”collapse”>[COMPANY]</h6>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div></td>
<td></td>
</tr>
</tbody>
</table>
<!– END HEADER –>
<!– BODY –>
<table class=”body-wrap”>
<tbody>
<tr>
<td></td>
<td class=”container” bgcolor=”#FFFFFF”><!– content –>
<div class=”content”>
<h1>Registration Notification</h1>
The following attendee(s) have registered for the following event:
<table>
<tbody>
<tr>
<td>[EVENT_LIST]</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div></td>
<td></td>
</tr>
</tbody>
</table>
<!– END BODY –>

[EVENT_LIST]

<!– Callout Panel –>
<p class=”callout”>Event: [EVENT_LINK]
Venue: [VENUE_TITLE] ([VENUE_CITY], [VENUE_STATE])
</p>
<!– /Callout Panel –>
<h4>Click here to book your Hotel TODAY!</h4>
<h2>Registrant Details:</h2>
[ATTENDEE_LIST]

[ATTENDEE_LIST] *: <h4>[FNAME] [LNAME]</h4>

    [TICKET_LIST]

Questions & Answers

    [QUESTION_LIST]

<hr />

[TICKET_LIST] *:

  • [TICKET_NAME]
  • Dates/Times:</br>
      [DATETIME_LIST]
  • [DATETIME_LIST] *:

  • [DATETIME_START] – [DATETIME_END]
  • [QUESTION_LIST] *:

  • Question: [QUESTION]
  • Answer: [ANSWER]
  • Thanks,

    Michael
    mkielas@referee.com


    Tony

    • Support Staff

    April 29, 2015 at 12:24 pm

    Hi there,

    The message you have added above looks like it is the ‘Event Admin’ context.

    Is the message that is not working correctly the message sent to the person registering or the event admin?


    Marylou Clayton

    April 29, 2015 at 1:35 pm

    It seems event admin, not the person who receives the email who signs up just on our side. My event person said: admin email only in the Attendee “event”…not the sponsor/exhibit one.

    Please help!

    Thanks,

    Michael
    mkielas@referee.com


    Tony

    • Support Staff

    April 29, 2015 at 2:29 pm

    Hi Michael,

    I was able to reproduce this and have issues a ticket for our developers to investigate, we will update this post with any further information.


    Marylou Clayton

    April 29, 2015 at 4:25 pm

    Thank you very much! We look forward to your updates.

    Thanks,

    Michael Kielas
    Interactive Media Developer
    Referee & The National Association of Sports Officials

    • This reply was modified 4 years, 5 months ago by  Jonathan Wilson. Reason: Removed personal information


    Marylou Clayton

    May 4, 2015 at 6:56 am

    EE Support Staff,

    Good morning – I was just checking into to see if there was any new updates on this issues as we have users keep signing up, we want to make sure the emails we receive are receiving have the correct information (Questions and Answers on them). Can you please let us know when we can accept an update on this issue.

    Thank you,

    Michael Kielas


    Lorenzo Orlando Caum

    • Support Staff

    May 4, 2015 at 4:09 pm

    Hi Michael, could you update to the latest maintenance release?

    http://eventespresso.com/wiki/ee4-changelog/#4.6.25


    Lorenzo


    Marylou Clayton

    May 11, 2015 at 6:58 am

    Hi EE Support and Lorenzo,

    After updating to the newest version, this fixed our problem. Please make sure when doing updates on the software, your team is looking out for this as this has been in issue in the past, where the answers weren’t showing up in the past after doing an update, and this past time it wasn’t showing the questions. Thanks again though for helping us with this.

    Thanks,

    Michael


    Lorenzo Orlando Caum

    • Support Staff

    May 11, 2015 at 10:00 am

    Thanks Michael. Glad to hear this is now working again!


    Lorenzo

    The support post ‘EE4 – Registrant Details Missing in E-Mail’ is closed to new replies.

    Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

    Support forum for Event Espresso 3 and Event Espresso 4.
    Documentation for EE3 and EE4
    Documentation for Event Espresso 3

    Documentation for Event Espresso 4

    Status: closed

    Updated by  Lorenzo Orlando Caum 4 years, 5 months ago ago

    Topic Tags

    Notifications

    This topic is: resolved
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!