Support

Home Forums Event Espresso Premium EE app nearly working

EE app nearly working

Posted: March 19, 2021 at 4:34 am


CVJS

March 19, 2021 at 4:34 am

Morning. I’ve been using the app๐Ÿ‘ to see who has booked and confirm names for each event.
I would like to use the Check-In option to confirm who has turned up as a reference point. I am faced with the following message when I select a user and press check in button in the app:

‘No route was found matching the URL and request method’

I’ve looked for an answer but just need some more details on of this can be fixed

Many thanks ๐Ÿ‘๐ŸŒณ


Tony

  • Support Staff

March 19, 2021 at 9:56 am

Hi there,

The above usually means your site is set up to be HTTP and is then redirecting all requests to HTTPS.

The requests sent via the all up until you are trying to check users in a GET requests, there’s no real ‘issues’ with redirecting those. However, the request to check-in is a POST request, your can’t redirect POST request as you lose the data sent on that request (which is why you get the above error).

First, on your site go to Dashboard -> Settings -> General.

Are the WordPress Address (URL) and Site Address (URL) set up using HTTP or HTTPS?

Are they greyed out/disabled?


CVJS

March 19, 2021 at 2:50 pm

Thanks Tony.

Both WordPress Address and Site Address are listed the same: https://www.inspiredforestschooltraining.co.uk
Nothing is greyed out either.


Tony

  • Support Staff

March 22, 2021 at 11:04 am

Can you send me temp login details so I can test this?

I’ll capture the request sent to/from the app too see what shows up there.

If so, you can send them using this form:

https://eventespresso.com/send-login-details/


CVJS

March 23, 2021 at 10:23 am

Got it working in the end Tony. Needed to add https:// when the app asks for the website address. I was using www. and as soon as I adjusted it all worked swimmingly. Thanks


Tony

  • Support Staff

March 24, 2021 at 4:58 am

Hmm, odd. The apps should be able to work that out for you but it does depend on how the server is set up I suppose.

Either way, I’m glad you found a solution ๐Ÿ™‚

Any further problems just let us know.

The support post ‘EE app nearly working’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!