Support

Home Forums Event Espresso Premium Admin pages not working.

Admin pages not working.

Posted: June 26, 2012 at 11:28 pm


realaustralia

June 26, 2012 at 11:28 pm

Hi, I have just installed Event Expresso and in the backend the only page that has something on it it the ‘Event Overview’ tab.

Everything else (General Setting, Questions, Categories, etc) looks like this:

http://therealexperience.com.au/nothing.jpg

Have I installed it wrong?

Cheers.


Seth Shoultes

  • Support Staff

June 26, 2012 at 11:35 pm

Are you on VPS hosting? If so, you may want to increase your memory.


realaustralia

June 26, 2012 at 11:37 pm

Can you explain that a little more? Thanks.


Seth Shoultes

  • Support Staff

June 27, 2012 at 12:38 am

It looks like you are running out of RAM (random access memory) on your server. Basically the loads to a certain point, then runs out of processing power. I have seen this happen when there are a lot of other plugins installed or when lots of events have been added to the database. So you may need to increase the available RAM on the server. If you do not have access to increase the memory, you may want to talk to your hosting provider.


realaustralia

July 31, 2012 at 1:19 am

Hi Seth, I have increased the memory but the problem still exists. Any other ideas?


Josh

  • Support Staff

July 31, 2012 at 7:28 am

It’s possible that something is missing (eg. didn’t get uploaded when Event Espresso was installed)

I would download a fresh copy of Event Espresso from the account page, uninstall the version that’s installed right now, delete it, and upload the new one.

If the issue persists, edit the wp-config.php file and set the wp debug to true, that might produce an error message that should point to some clues.


realaustralia

September 3, 2012 at 7:12 pm

Downloaded a fresh copy of Event Expresso. Uninstalled and deleted the old one. Uploaded/Installed the new of Event Expresso.

The issue persists.

I have edited the wp-config file and set the wp debug to true and this is what it comes up with:

Notice: Undefined index: site_license_key in /home/thereal/public_html/rego/wp-content/plugins/event-espresso/includes/admin-files/misc_functions.php on line 62

I have been unable to input my license key because the page to input it doesn’t show up. Is there another way I can do it?


Chris Reynolds

  • Support Staff

September 4, 2012 at 3:07 pm

Hey Matt —

2 things I would do. First off, let me comment that an Unidentified index error would not prevent the page from loading. It just means that there’s a variable that hasn’t been defined. So, the first thing I would try is disable all your other plugins, then see if you get the same thing. The second thing I would do is try running this plugin (or the scanner on their site): http://wordpress.org/extend/plugins/sucuri-scanner/ — it’s possible you’ve been hit by a malware bot. I’ve seen all sorts of weird errors caused by these because they inject code into various different files throughout the site which ends up breaking stuff. It may or may not even catch it, if you were infected, but it’s worth running it just to test at least.

The support post ‘Admin pages not working.’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Support forum for Event Espresso 3 and Event Espresso 4.
Documentation for EE3 and EE4
Documentation for Event Espresso 3 Documentation for Event Espresso 4

Status: closed

Updated by  Chris Reynolds 8 years, 5 months ago ago

Topic Tags

Tagged: 

Notifications

This topic is: not resolved
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!