Support

Home Forums Event Espresso Premium Adding questions, have Link attached

Adding questions, have Link attached

Posted: July 17, 2019 at 11:31 am


gmkws

July 17, 2019 at 11:31 am

When adding a new question, it still has a link to a previous question, also when adding three attendees the third attendee form to fill out all fields have the same link (terms and conditions”)

You can see this by going to “corkandboardstudios-dev.com” use the Auguest 1st class and add three people.


Josh

  • Support Staff

July 17, 2019 at 1:35 pm

Hi,

May I ask did you remove the old question? I’m not able to check the page you linked to because there’s an error related to too many redirects.


gmkws

July 19, 2019 at 10:27 am

no , we receive this same error time to time, even just going to the home page.


Josh

  • Support Staff

July 19, 2019 at 11:55 am

It sounds like you’ll need to remove the old question, and remove the redirects to the user-account page.


gmkws

July 19, 2019 at 12:04 pm

we have removed and re added the questions and have the same results?
i dont know why we get the have to many redirects issues.

here is a way to see.

http://corkandboardstudios-dev.com/events/test/


Josh

  • Support Staff

July 19, 2019 at 12:13 pm

I’m afraid I cannot see the questions, I see this instead:

https://slack-files.com/T02SY781D-FLDU8AG3B-8a40092ce8

Please let us know when you get the redirects issue sorted out, then we can look into your question about the questions.


gmkws

July 19, 2019 at 12:25 pm

We dont know what is causing this?, We no longer are seeing this issue.
Could this be EE related?


Josh

  • Support Staff

July 19, 2019 at 12:34 pm

This could not be EE related. Usually “too many redirects” is caused by a server/redirection mis-configuration. You’ll find some information about how to fix here:

https://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-fix-error-too-many-redirects-issue-in-wordpress/

and here:

https://kinsta.com/blog/err_too_many_redirects/


gmkws

July 19, 2019 at 12:49 pm

please try again, i believe i found the source of the problem.
Thank you


Josh

  • Support Staff

July 19, 2019 at 1:01 pm

That’s better I can see the page now!

So this looks like there’s an un-closed <a> tag within the terms and conditions question. If you go in to edit that question, it may look like this:

I agree to the <a href="http://corkandboardstudios-dev.com/?page_id=3"> policies and terms of use

You’ll fix this by adding a closing </a> tag, like this:

I agree to the <a href="http://corkandboardstudios-dev.com/?page_id=3"> policies and terms of use</a>


gmkws

July 19, 2019 at 1:27 pm

Thank you, I feel silly that i did not catch this.

The support post ‘Adding questions, have Link attached’ is closed to new replies.

Have a question about this support post? Create a new support post in our support forums and include a link to this existing support post so we can help you.

Support forum for Event Espresso 3 and Event Espresso 4.
Documentation for EE3 and EE4
Documentation for Event Espresso 3

Documentation for Event Espresso 4

Status: closed

Updated by  gmkws 1 month, 1 week ago ago

Topic Tags

Notifications

This topic is:
pending
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!